maanantai 30. kesäkuuta 2014

Jokanörtin lasinaluset hamahelmistä

Mietin pitkään, että mistä kirjoittaisin ekan kunnon postauksen. Jotain tarpeeksi juhlallista sen pitäisi olla. Sain juuri villasukat valmiiksi, ehkä niistä? Nääh, tylsää. Viikonloppuna marssin Helsinki Pridessä – joo, tää ois hyvä!, mutta oman kameran kuvasaldo jäi niin surkeaksi, että pitäisi pyytää kaverilta kuvia. Entä jos esittelisin itseäni tarkemmin? No en haluu

Sitten välähti. Meillähän on maailman hienoimmat lasinaluset! Vieläpä itte tehdyt. Nämä kerää aina positiivista huomiota illanistujaisissa, etenkin jos kylässä on teekkareita.


Hamahelmistä väkerretyissä alusissa seikkailevat siis Super Mario, Super Mushroom, Legend of Zeldasta tuttu Link, Charmander ja oma suosikkini Sonic the Hedgehog, kaikki ihanan nostalgisessa Nintendo 8 bit -pikselimuodossa. Ah ja oih <3

Jostain kumman syystä tehtiin näitä vaan viisi. Kuuden kappaleen setti olisi ollut jotenkin loogisempi, ehkä. Lisäksi turhan väkivaltaisesta silityksestä johtuen Link ja Charmander poikkeavat muodoltaan muista, mutta no, pikkuvikoja. Ajavat silti asiansa oikein mainiosti.

Näitähän olisi mahdollista tehdä ihan lopun määrä eri peleistä ja teemoista. Googlen kuvahaulla löytää ohjeita vaikka mihin (kokeile Nintendo 8 bit hama bead), sen kun etsii sopivan kuvan ja apinoi siitä. Kuinka siisti olisi esimerkiksi tämä Sienisetti! Tai nämä Poképallot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti